Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمله یک فرد مسلح به اقامتگاه سفیر ایران در اتریش

دیشب منابع محلی اتریش از حمله یک فرد مسلح به محل اقامت سفیر ایران در وین خبر می‌دهند.پلیس اتریش اعلام کرد که یکی از محافظان ساختمان با شلیک به این مهاجم، او را از پای درآورده است. وزارت دفاع اتریش اعلام کرد که محافظان ابتدا از اسپری فلفل برای متوقف کردن مهاجم استفاده کردند اما به دلیل موثر واقع نشدن، مجبور به تیراندازی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعه نیز عده‌ای از طرفداران فرقه شیرازی به سفارتخانه ایران در لندن تعرض کرده و در نهایت توسط پلیس بازداشت شدند.

حمله به محل اقامت سفیر ایران در اتریش/ مهاجم به ضرب گلوله کشته شد

اقامتگاه سفیر ایران در وین پس از حمله شب گذشته + عکس

کمربند امنیتی گارد ریاست جمهوری سوریه در اطراف نبل و الزهرا

نیروهای گارد ارتش سوریه در جنوب عفرین مستقر شده اند. بر اساس این خبر این نیروها برای تشکیل کمربند امنیتی در اطراف دو شهرک شیعه نشین نبل و الزهراء در این منطقه حضور پیدا کرده اند.

رای دیوان عدالت به توقف افزایش تعرفه واردات خودرو لازم‌الاجراست

عضو کمیسیون اصل نود در خصوص جلسه با وزارت صنعت و گمرک گفت: رای توقف افزایش تعرفه واردات خودرو لازم‌الاجراست و به معاونت حقوقی ریاست جمهوری و گمرک نیز ابلاغ شده است. رئیس کمیته اقتصادی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از جمله تخلفات صورت گرفته در زمان بسته بودن سایت، ثبت سفارش حدود ۱۹ هزار خودرو است که متاسفانه تعدادی از این خودروهای ثبت شده از گمرک ترخیص شده ، گفت: آمار دقیق خودروهای ترخیص شده در دسترس نیست و استعلامات لازم در این زمینه صورت می‌گیرد، اما به‌صورت کلی تعداد خودروهای ترخیص شده از چند صد دستگاه گذشته است. بهرام پارسایی با اشاره به اینکه ارتباط سامانه‌ای بین گمرک و معاونت مربوطه در سازمان صنعت، معدن و تجارت وجود دارد که می‌توانست از این طریق اقدامات لازم صورت بگیرد تا این تعداد خودرو ترخیص نشود، ادامه داد:این نگرانی وجود دارد که افرادی که خارج از زمان قانونی ثبت سفارش کرده‌اند با توجه به عدم شفافیت و یا عدم امنیت سیستم بتوانند تاریخ ثبت سفارش را عوض و از تاریخ غیرقانونی خارج کنند.

اعتراض ایرانی‌ها به ژاپنی‌ها برای تحریف تاریخ

مردم ایران این بار به موزه ملی توکیو برای استفاده از عنوان ساختگی و مجعول به جای خلیج فارس در نمایشگاهی که عربستان در این کشور برگزار کرده است، اعتراض کردند. نمایشگاه جاده‌های عربی از سوم بهمن ماه (۲۳ ژانویه) در موزه ملی توکیو افتتاح شده که تا اردیبهشت ماه (۱۳ مِی) ادامه دارد.

بازجویی هشت ساعته از دختر هشت ساله؟!

​خبر بازجویی از یکی از کودکانی که در روز زن، ‌در برج میلاد برنامه اجرا کرده است‌ مثل توپ ترکیده است. ...

یک روز بعد از انتشار این ماجرا، روزنامه‌نگاری که اولین روایت را منتشر کرده بود حرفش را پس گرفت و نوشت که مادر کودک با او تماس گرفته و گفته در زمان مکالمه اول، تازه از مقر پلیس در خیابان وزرا خارج شده بوده، عصبی بوده، کنترلی بر حرف‌هایی که زده نداشته و اینکه از فرزندش هشت ساعت بازجویی نشده! روزنامه‌نگاری که روایت را نوشته بود، توییتش را پاک کرد، توضیح داد و عذرخواهی هم کرد اما از آنجا که «قدرت شایعه از قدرت حقیقت بیشتر است»،‌ خیلی‌ها حرف‌های او را باور نکرده و نمی‌کنند و می‌گویند: «از اینها بعید نیست که این کار را کرده باشند» و «روزنامه‌نگار و مادر بچه را تحت فشار گذاشته‌اند که این حرف‌ها را بزنند» و ... . به نظر می‌رسد نیروی انتظامی که تنها واکنشش به ماجرا، 24 ساعت بعد از انتشار روایت اول و دادن یک مصاحبه به خبرگزاری فارس به نقل از یک منبع آگاه برای تکذیب اصل ماجرا بوده است، حالا دیگر با هیچ ترفندی نمی‌تواند اوضاع را مدیریت کند. این روایت مساله‌دار هم به باقی روایت‌های مساله‌دار در مورد برخوردهای نیروی انتظامی با شهروندان، برخی رفتارها در بازداشتگاه‌ها یا در جریان بازجویی‌ها و دستگیری‌ها و ... اضافه خواهد شد تا داستان دیگری منتشر شود و موج تازه‌ای راه بیندازد!

ماجرای تخلف تعدادی از مدیران بانک مرکزی

در حالی چندی پیش دستگاه قضایی از پرونده مالی دو مدیر از بانک مرکزی خبر داد که معاون نظارت بانک مرکزی در تازه ترین اظهارات خود اعلام کرد برخلاف برخی شایعات هیچ یک از مدیران بانک مرکزی در بازداشت نیستند. دو مورد تخلف انجام شده که یکی مربوط به یکی از مدیران خارج از بانک و دیگری درون بانک است که هر دو مورد از سوی دستگاه قضا در حال پیگیری است. فرشاد حیدری- معاون نظارت بانک مرکزی- در نشستی خبری در بانک مرکزی به تشریح وضعیت موسسات غیرمجاز پرداخت. وی اعلام کرد که قرار است ثامن با مهر اقتصاد در بانک انصار ادغام شود و توافقات در این باره نیز شکل گرفته و احتمالا تا پایان سال این ادغام نهایی شده و بانک جدید از بهار سال آینده فعالیت خود را شروع خواهد کرد.

معاون نظارتی بانک مرکزی: مهر اقتصاد و ثامن در کوثر ادغام می‌شوند/ ۲۰۰صرافی در سال ۹۶ تعطیل شد

 گزارش ابتدایی کمیته بررسی پرواز یاسوج اعلام شد؛ خلبان و شرکت هواپیمایی آسمان، مقصران حادثه

 پس از چند هفته بررسی و پیگیری، کمیته بررسی سانحه سازمان هواپیمایی کشوری گزارش مقدماتی خود از حادثه سقوط هواپیمای شرکت آسمان را ارائه کرد. براساس این گزارش شرکت هواپیمایی آسمان با توجه به رعایت نکردن محدودیت‌های پزشکی خلبان خود و اجرایی نکردن آرایش فنی لازم به عنوان مقصر اصلی شناخته شده البته در کنار آن خلبان نیز در عملکرد خود با ابهام‌هایی روبه‌رو است. هرچند که این گزارش در پایان اعلام کرده که هنوز نمی‌توان به طور دقیق و رسمی از علت‌های اصلی سقوط این هواپیما سخن گفت، اما به نظر می‌رسد ابهام‌هایی در عملکرد شرکت هواپیمایی آسمان وجود دارد.

مقصر سقوط هواپیمای آسمان اعلام شد: بی‎توجهی شرکت آسمان به محدودیت پرواز خلبان/ خلبان در سال ۸۸ عمل جراحی قلب باز انجام داده بود؛ او مجاز به پرواز با یک کمک‌خلبان نبود

 پوتین اعتراف کرد: دستور سرنگونی یک هواپیمای مسافربری را در ۲۰۱۴ صادر کرده بودم

رئیس‌جمهوری روسیه در اعترافی شوکه کننده اذعان کرد که در سال ۲۰۱۴ میلادی به ژنرال‌های ارتش دستور ساقط کردن یک هواپیمای مسافربری را داده بود اما چند دقیقه بعد نظر خود را عوض کرد و مانع از کشته شدن مسافران شد. ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در مستند انتخاباتی دو ساعته‌ای گفت: در آن زمان هشداری جدی دریافت کردم مبنی بر اینکه مردی با یک بمب تهدید کرده که به المپیک زمستانی سوچی حمله می‌کند. این تماس تلفنی از سوی افسران امنیتی که تهدید بالقوه را شرح می‌دادند کمی پیش از آغاز مراسم افتتاحیه این رویداد جهانی انجام شده بود.

صرافی‌ها: دلار و یورو نداریم!

امروز هیچ یک از صرافی‌ها به مردم عادی یا مسافر حتی با ارائه پاسپورت و ویزا هم دلار و یورو نمی‌فروختند. این در حالی بود که دلالان میدان فردوسی که در اطراف این میدان ارزهای خارجی در دست دارند، دلار را ۴۸۰۰ تومان می‌فروختند. البته تعداد زیادی از همین افراد نیز دلاری برای فروش نداشتند.

افزایش قیمت ارز و سکه / هر دلار ۴۸۲۳ تومان

مجلس گران اداره می شود

محمدجواد فتحی در تذکری در خصوص ماده ۲۵ آیین‌نامه داخلی مجلس بیان کرد: مجلس متاسفانه خیلی گران اداره می شود و این مسئولیت مشترک رئیس و اعضای هیئت رئیسه مجلس است که لازم دانسته‌ام متذکر شوم. وی در همین راستا تجدید نظر در نوع غذاهای سرو شده در سلف مجلس و سفر نمایندگان به خارج از کشور را خواستار شد. وی با بیان این‌که «وقتی به آنها هم اعتراض می کنیم می گویند به منظور کسب تجربه است» ادامه داد. مردم به ما با فرض اینکه تجربه داشتیم رای داده‌اند. نباید از جیب بیت المال دائما سوار هواپیما باشیم و از این کشور به آن کشور سفر کنیم. این نماینده مجلس مدعی شد: بین وزرا هم شایعه شده که با هواپیماهای اختصاصی به سفر می‌روند. اگر واقعا جلوی این امر گرفته نشود درصدد تحقیق و تفحص در این زمینه اقدام می‌شود.

خبر خوش رئیس دانشگاه آزاد برای فارغ التحصیلان جوان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تصمیم ما بر این است از افرادی که بالای ۷۵ سال سن دارند و همچنان در دانشگاه آزاد تدریس می‌کنند قدردانی کرده و به ازای قطع همکاری با هر عضو هیئت علمی بازنشسته، سه عضو هیئت علمی جوان جذب کنیم.

 رئیس مرکز فضای مجازی: لازم باشد تلگرام فیلتر می‌شود

سید ابوالحسن فیروزآبادی امروز در حاشیه همایش علمی تخصصی افتا درباره کلان داده و اینترنت اشیاء، در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر احتمال رفع فیلتر توییتر اظهار کرد: ما دایم فضای مجازی را بررسی می‌کنیم. درباره توییتر هم بررسی‌ها در حال انجام است و احتمال اینکه در سال آینده این اتفاق بیفتد، باید بررسی شود. وی با تاکید بر مضرات فضای انحصاری تلگرام، در پاسخ به اینکه آیا احتمالی مبنی بر لزوم فیلتر تلگرام وجود دارد، بیان کرد: اگر به این نتیجه برسیم، این کار را انجام می‌دهیم و احتمال آن وجود دارد.

توضیحات رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال فیلتر تلگرام

جایگاه ایران در فهرست کشورهای واردکننده سلاح کجاست؟

گاردین در مطلبی نوشت: یک گزارش جدید نشان داد نیمی از تسلیحات صادراتی آمریکا در 5 سال گذشته به منطقه جنگ زده خاورمیانه وارد شده است. براساس این گزارش عربستان سعودی دومین واردکننده بزرگ سلاح در جهان و عمده ترین مشتری تسلیحات آمریکایی است. موسسه بین‌المللی پژوهش‌های صلح استکهلم (سیپری) روز دوشنبه در گزارشی اعلام کرد آمریکا که بزرگترین صادرکننده سلاح در جهان است، در پنج سال گذشته میزان فروش و صادرات تسلیحات خود را 25 درصد افزایش داده است... روسیه دومین صادرکننده بزرگ سلاح در جهان است... فرانسه، آلمان و چین نیز در میان 5 صادرکننده بزرگ سلاح در جهان هستند. همچنین انگلیس ششمین صادرکننده بزرگ سلاح در جهان است. در مقابل جایگاه ایران در میان کشورهای واردکننده سلاح در نوع خود قابل توجه است. ایران حتی در فهرست 40 کشور بزرگ واردکننده سلاح در جهان نیز حضور ندارد. بزرگترین واردکننده سلاح در جهان هند است که بیشترین تسلیحات خود را از روسیه خریداری می کند.

احمد توکلی به دولت هشدار داد

 احمد توکلی،‌ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و رئیس دیده‌بان شفافیت و عدالت در توییتر خود نوشت:

 عده‌ای با استدلال سخیف خواهان رفراندوم درباره یک فعل حرام هستند

آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی گفت: متاسفانه عده ای در اینکه حکومت اسلامی و جامعه اسلامی باید نسبت به این مسئله حساسیت نشان دهد و از اشاعه بی حجابی و بدحجابی جلوگیری کند، تشکیک می کنند! رئیس قوه قضاییه گفت: ... گاهی استدلال های بسیار سخیفی دارند و می گویند درباره این موضوع رفراندوم برگزار کنید. در واقع سخن این افراد این است که حکومت اسلامی که خود براساس رفراندوم روی کار آمده و قوانینی را وضع کرده که در چارچوب شرع هستند، برای تجویز ارتکاب یا عدم ارتکاب یک فعل حرام رفراندوم برگزار کند!

آملی لاریجانی: استدلال‌های بسیار سخیفی دارند؛ می‌گویند درباره حجاب رفراندوم برگزار کنید

مایل نیستم نماینده فیلمسازان ارگانی باشم

شرق گفت و گویی با ابراهیم حاتمی‌کیا انجام داده است که  بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید:

* دلم می‌خواهد با همه قوا از همه آنچه بلدم و می‌دانم در خدمت آرمانم حرف بزنم.

* الان خیلی از هم‌قطارانم به ‌هزار دلیل و بهانه، هنرشان ربطی با خودشان ندارد؛ می‌بینی مذهبی است، ولی در فیلم‌سازی لائیک شده! آرمان‌گراست، ولی در فیلمش به‌شدت واقع‌گراست.

*گفتن از مقام شهید، بالاآوردن خانواده شهید، قیام‌دادن حاضران و بغض مقام مسئول دردی دوا نمی‌کند.

* سال‌هاست که جشنواره مصادره شده است. جشن آن مال این دوستان و فجر انقلابش مال سینه‌سوزان.

* من روی سخنم با «رسانه ملی» بود که چرا آنتن زنده را در اختیار کسانی می‌گذارد که تلویحا فیلم‌سازانی را که دغدغه‌های ملی نظام دارند، به‌عنوان فیلم‌ساز ارگانی و وابسته به مردم القا کنند.

* به فیلم‌سازی که بانک، پشتوانه مالی‌اش بوده، چه عنوانی باید داد؛ فیلم‌ساز بانکی یا برای فیلمی که بخش فرهنگی سفارت هلند پشتوانه مالی‌اش شده، باید گفت فیلم‌ساز سفارتی یا برای فیلم‌سازی که با شبکه‌های تلویزیونی خارجی مثل «آرته اروپا» یا «پلاس» اسپانیا فیلم ساخته، چه نامی باید گذاشت یا به فیلمی که از ردیف بودجه کمک به فیلم‌سازان جهان سوم از کمپانی اسپیلبرگ ارتزاق کرده، چه باید گفت. یا وقتی اتحادیه اروپا پشتوانه مالی فیلمی شد، باید چه نامی به آن داد... حاضر نیستم درِ هیچ سفارتخانه یا مرکز فرهنگی بیگانه را دق‌الباب کنم.

ابراهیم حاتمی‌کیا: حاضر نیستم برای بودجه فیلمم در هیچ سفارتخانه بیگانه را دق‌الباب کنم/ می‌گویند حاتمی‌کیا حرفی برای گفتن ندارد و آمریکایی شده

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۶۶۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: معتقدم که در ابتدای کار مجلس دوازدهم باید آیین نامه داخلی مجلس اصلاح شود و سیستم ریاستی مجلس به سیستم شورایی تغییر کند و همه نمایندگان در امورات مجلس نقش‌آفرین باشند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس و نامزد فهرست شورای ائتلاف جبهه انقلاب دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی معتقد بود که تغییر آیین نامه برای افزایش قدرت رئیس مجلس در دوره ریاست لاریجانی انجام شده است.

تغییر آیین نامه برای افزایش قدرت رئیس مجلس در دوره ریاست لاریجانی

عملکرد و مدیریت مجلس یازدهم را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

سلیمی: افزایش قدرت رئیس مجلس مربوط به دوره یازدهم مجلس نیست بلکه در دوره ریاست آقای لاریجانی بر مجلس آیین نامه به گونه‌ای تغییر کرد که این انحصار قدرت در دست رئیس مجلس اتفاق افتاده است.

بر اساس تغییراتی که در آن زمان در آیین‌نامه ایجاد شد تمام امورات مربوط به مسائل اداری، استخدامی، حفاظت و… در اختیار رئیس مجلس قرار گرفت. تصور آقایان در آن دوره این بود که با این تغییر امورات در بخش‌های اداری و اجرایی روانتر خواهد بود که این تصور اشتباهی بود.

باید سیستم ریاستی مجلس، شورایی شود

من معتقدم که در ابتدای کار مجلس دوازدهم باید آیین نامه داخلی مجلس اصلاح شود و سیستم ریاستی مجلس به سیستم شورایی تغییر کند و همه نمایندگان در امورات مجلس نقش‌آفرین باشند چرا که مجلس، مجلس شورای اسلامی است و اگر آیین‌نامه در این حوزه اصلاح نشود ما شاهد ادامه مشکلات موجود خواهیم بود و در روی همین پاشنه خواهد چرخید.

آیین نامه مجلس وصله پینه‌ای است

آیین‌نامه فعلی مجلس یک آیین‌نامه وصله پینه‌ای است هر کسی رسیده یک بخشی را به آن اضافه کرده و در صحن مجلس به تصویب رسیده؛ واقعیت این است که آیین نامه داخلی مجلس به گونه‌ای است که نمی‌توان یک فهم و برداشت یکپارچه‌ای از آن داشت و بخش‌هایی از آن با هم در تناقض است. گاهی از اوقات استفاده‌ای که از آیین‌نامه می‌شود این است که به آن برای امور متضاد استناد می‌کنند.

بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند

در ادامه کار مشکل بعدی در حوزه اجرای آیین نامه است. طبق آیین‌نامه داخلی مجلس هر نماینده در طول سال یک ماه مرخصی دارد علاوه بر این سی روز اگر نماینده‌ای به طور متوالی در صحن و کمیسیون بیش از ۱۰۰ ساعت غیبت داشته باشد به طور خودکار و بدون طی تشریفات مستعفی شناخته می‌شود.

مجلس در طول هر دوره ۱۴۶۱ روز کاری دارد بعضی از نمایندگان از این ۱۴۶۱ روز در مجموع کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند.

نظرتان را درباره اصلاحات و کلمات زیر برای ما بفرمایید.

علی لاریجانی: آدم پیچیده‌ای است.

مجلس یازدهم: مجلسی که در بخش‌هایی نسبت به مجالس قبل موفق‌تر بود و به همین دلیل مورد تایید مقام معظم رهبری قرار گرفت و مجلس انقلابی بود.

محمدباقر قالیباف: فعلا رئیس مجلس است.

مجلس دوازدهم: انقلابی است الحمدالله البته باید سعی کند دچار حاشیه نشود.

جبهه صبح ایران: یکی از اضلاع بچه‌های انقلابی است.

وحدت نیروهای انقلاب در مجلس دوزادهم یک ضرورت است یک تاکتیک نیست

نظر شما درباره فعالیت‌های گروه‌های مختلف انقلابی در فضای سیاسی و انتخاباتی کشور چیست؟

سلیمی: رهبر معظم انقلاب همواره بر وحدت نیروهای انقلاب تاکید داشته و دارند. اینکه گروه‌های مختلف نیروهای انقلابی یکدیگر را نفی کنند یک آسیب است و کنار گذاشتن یکدیگر توسط نیروهای جبهه انقلاب یک آسیب جدی است. بچه‌های انقلابی باید دست به دست هم دهند و یک هم‌افزایی در مجلس دوازدهم رقم بزنند.

ما نیازمند وحدت هستیم. وحدت یک ضرورت است یک تاکتیک نیست. بچه‌های انقلابی در مجلس دوازدهم نباید اجازه دهند که بین‌شان تفرقه ایجاد شود. تفرقه بین نیروهای انقلابی به حرکت مجلس آسیب خواهد زد و در نتیجه آن کشور آسیب می‌بیند.

عده‌ای از بیرون به دنبال ایجاد انشقاق بین نیروهای انقلابی هستند این افراد به دسته‌های مختلف نیروهای انقلابی نزدیک شدند و در مسیر ایجاد انشقاق بین نیروهای انقلابی تلاش می‌کنند.

این عده خیرخواه هیچ‌یک از جریانات انقلابی نیستند بلکه تنها هدفشان ایجاد گسل و شکاف بین جریانات انقلابی است. اینها فرصت‌طلبان سیاسی هستند.

عده‌ای از این افراد در دوره‌ای از اصلاح‌طلبان تندرو بودند و امروز به برخی از جریانات انقلابی پیوسته‌اند در حالی که یک موضع انقلابی در کارنامه دیده نمی‌شود. جریانات و گروه‌های انقلابی باید مراقب این افراد باشند.

عملکرد نمایندگان تهران در مجلس یازدهم را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

انقلابی واقعی فردی است که منظم و فعال است بنده خدمت امام جمعه پردیس رسیدم امام جمعه پردیس گفت که «تهران ۳۰ نماینده دارد. در دورهه ۴ساله مجلس یازدهم یک نماینده از این ۳۰ نفر به پردیس سر نزده و بازدیدی نداشته است.» آیا این انقلابی‌گری است؟ در هفته سرکشی به حوزه‌های انتخابیه نمایندگان تهران نیز باید به بخش‌های مختلف حوزه خود سربزنند.

امام جمعه پردیس می‌گفت که «برخی از این آقایان نماینده در جاجرود ویلا دارند از کنار پردیس رد می‌شوند و به جاجرود می‌روند اما ۵ دقیقه در پردیس توقف نمی‌کنند که ببیند مردم چه کار و چه مشکلی دارند.»

امام جمعه پردیس همچنین عنوان کرد که «حتی ما برای تعدادی از این نمایندگان دفاتر با امکانات مناسب در نظر گرفتیم که زمانی که به پردیس می‌آیند که دفترشان کار مردم را پیگیری کنند.» ما اینگونه رفتارها را انقلابی‌گری نمی‌دانیم.

همچنین ما در دیداری که با مردم واوان داشتیم مردم واوان گفتند در این چهارسال مجلس یازدهم یک نفر از ۳۰ نماینده تهران در اینجا حاضر نشده است.

اقدامات نظارتی مجلس یازدهم نتیجه مطلوبی نداشته است

ارزیابی شما از ساز و کار نظارتی مجلس یازدهم چیست؟

سلیمی: شما می‌بینید که وزیر صمت استیضاح می‌شود بعد رای نمی‌آورد و دوباره دلایلی مطرح می‌شود و با فشار برخی نمایندگان در نوبت اول دستور کار مجلس هم قرار می‌گیرد.

البته به دلیل مسائل روانی بعد از استیضاح وزیر صمت قیمت ماشین قدری افت کرد اما بحث اصلی این است که آیا چرخ تولید دچار تحول شد یا خیر.

تولید خودرو قبل از دولت آیت الله رئیسی ۷۰۰ هزار بود و در دولت آیت‌الله رئیسی یعنی پارسال تولید ماشین به یک میلیون و ۴۰۰ رسید و افزایش معناداری پیدا کرد اما این روند رو به جلو از زمان وزیر قبلی آقای فاطمی‌امین شروع شده بود و همچنان ادامه پیدا کرد.

وزیر صمتی که دو سه ماه قبل استیضاح شد چگونه است که دوباره در نوبت اول استیضاح قرار گرفت؟ این سوال در ذهن برخی از نمایندگان است و الان هم از ما این سوال را می‌پرسند که چه اتفاقی افتاد که استیضاح وزیر صمت یک دفعه در نوبت اول قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین